top of page
5.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN

Jij vraagt, wij antwoorden

Bij RUFF is volledige klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Bekijk hieronder een aantal van onze veelgestelde vragen om de informatie te krijgen waar je naar op zoek bent. Heb je een andere vraag, neem gerust contact met ons op!

HOE WERKT RUFF EN HOE LANG BEHOUD HET ZIJN WERKING?

De eerste keer activeer je RUFF door te wrijven met een vinger over de parfum, dit breng je aan op de hartslagpunten in uw nek en op de pols. Stop RUFF daarna in je broekzak en je lichaamstemperatuur zal het product verzachten, RUFF loves the body.
De geur van RUFF blijft zo'n 3-5 uur hangen. Maar maak je niet druk, je zult RUFF altijd bij je hebben voor die "soft retouch". Pas op dat je niet verslaafd raakt!

SMELT RUFF NIET IN MIJN BROEKZAK OP EEN WARME ZOMERDAG?

RUFF niet, de vrouwen om je heen waarschijnlijk wel!

WAAROM RUFF IN PLAATS VAN "GEWOON" PARFUM?

RUFF heeft het formaat van een zippo en is zo ontworpen dat je het gemakkelijk in je broekzak bij je draagt, iets wat met een fles parfum niet zo makkelijk gaat. Je bent dus altijd ready voor die "soft retouch" gedurende de dag.

Daar aan toegevoegd is de basis van RUFF gemaakt van natuurlijke producten waaronder shea butter.

Shea butter helpt de huidbarrière te herstellen en daarom kan RUFF, in tegenstelling tot "gewone" parfum, goed gebruikt worden bij een rode of geïrriteerde huid, een droge huid of bij eczeem. 

WAAR VANDAAN WORDT RUFF VERZONDEN?

RUFF wordt in Nederland verpakt en verzonden en is hierom ook de volgende werkdag al in huis!

FAQ: FAQ
bottom of page